Sandra Östhagen

Sandra Östhagen är undersköterskan som skolat om sig till frisör. Utbildad frisör på Ann Pettersson Hair Design School 2013. Sandra har jobbat som frisör sedan dess. Kopplingen till undersköterskekompetensen gör att hon är genuint intresserad av hårbottnar och hårbottenproblematik.

Utbildad hårolog sedan 2013.

Älskar utmaningar

Du vågar vara ärlig med mig om din hemmabehandling gått fel. Jag älskar utmaningar och att lösa problem. Hos mig får du ett ärligt svar om vad som är bäst för ditt hår och din hårbotten. Det kan vara så att det inte går att lösa allt vid första besöket men tillsammans lägger vi upp en plan för vad som passar dina behov.

Färgkorrigeringar

Har du testat att färga eller bleka hemma med dåligt resultat? Vill du gå från mörkt till ljust eller har andra utmaningar med ditt hår? Då kan färgkorrigering vara det du behöver. Tillsammans kommer vi fram till vad som blir bäst för dig och ditt hår.

Färg

Jag fullkomligt älskar färgbehandlingar! Vill du testa något nytt och djärvt eller bara förstärka din personlighet? Antingen tar du med dig inspiration till salongen på hur du vill ha ditt hår eller så kommer vi gemensamt fram till vad som passar dig eller kan få dig att sticka ut i mängden.